Doe mee aan de PRIJSVRAAG en wordt H.NU-laureaat 2014!

Doe mee aan de PRIJSVRAAG en wordt H.NU-laureaat 2014!Laureaat HNU 2014_klein2

WIE IS HET LANGST IN TIJDELIJKE DIENST VAN EEN NEDERLANDSE UNIVERSITEIT?

Prijs: vervoer per auto met eigen chauffeur naar een door H.NU georganiseerde feestelijke academische gelegenheid in september.

De succesvolle kandidaat scoort excellent op de volgende kwaliteitscriteria:

  • ‘flexibiliteit’ – in staat om zich voortdurend aan te passen aan de steeds veranderende inhoudelijke eisen die de talloze tijdelijke contracten stellen;
  • ‘mobiliteit’ – gewend om voortdurend dwars door Nederland te reizen om in de behoeften van de arbeidsmarkt te voorzien;
  • ‘passie’ – voor de wetenschap, steeds bereid om zich te voegen naar de grillige wensen van universiteits- en faculteitsbesturen.

De keuze voor de gelukkige winnaar is het resultaat van een objectief controleerbare procedure: de som van het aantal maanden van alle tijdelijke contracten (incl. student-assistentschappen, AIO, OIO enz.) die een tijdelijke medewerker aan een Nederlandse universiteit heeft gehad. Indien twee kandidaten gelijk scoren, wint degene met de meeste juridisch dubieuze contracten (bijv. onderhands toegezegde vervolgcontracten onder gelijktijdige aanvraag van wachtgeld enz.).

Deelname via een email naar prijsvraag@platform-hnu.nl. De inzendingstermijn sluit op 15.08.2014.

Geef aan: (1) het totaal aantal maanden in tijdelijke dienst; (2) aan welke universiteiten. De tussenstanden worden bijgehouden op de pagina van H.NU. Geef daarom ook aan (3) of u alleen met uw initialen of met uw volledige naam vermeld wilt worden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *